Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

PER „dubults neplīst" Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā varētu izrādīties veiksmīgs „gājiens"

EasyGet.lv, 15.02.2013. 11:25

Optibet eksperti prognozē, ka sīvākā cīņa par biļeti uz Malmi norisināsies grupas „PER" un solo izpildītājas Samantas Tīnas starpā.

Divas dziesmas Latvijas Eirovīzijas atlases finālā varētu izrādīties veiksmīgs gājiens puišu apvienībai PER (Ralfs Eilands un Edmunds Rasmanis), kas, ja vien konkursa sekotājiem nesagādās grūtības izvēlēties, par kuru no apvienības izpildītajiem muzikālajiem priekšnesumiem balsot, varētu nest uzvaru (41 % varbūtība) Nacionālajā konkursa atlasē un nodrošināt ceļazīmi uz Zviedrijas pilsētu Malmi, lai pārstāvētu Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Starptautiskā konkursa klausītāju vairāk uzrunātu „Here we go", jo dziesma ir dinamiska un „lipīga" pretēji „Sad Trumpet", kuras muzikālo vērtību drīzāk novērtēs tikai Latvijas publika.

Kā otra reālākā kandidāte uzvarai Nacionālajā konkursā tiek minēta Samanta Tīna (39 %), kuras izpildītā dziesma „I Need a Hero" veiksmīgi prezentē solistes balss dotības, tomēr varētu būt pārāk drūmās un tādēļ neizteiksmīgās notīs, lai taptu pamanīta Eirovīzijas Starptautiskā konkursa līmenī. Soloizpildītājas izredzes plūkt Latvijas konkursa uzvaras laurus gan palielina viņas popularitāte un plašais fanu pulks, kas jau iepriekšējā Eirovīzijas Nacionālās atlases fināla apliecināja savu uzticību dziedātājai, nodrosinot Samantai Tīnai otro vietu konkursa finālā.

Konkurenci abiem līderiem varētu sastādīt arī solo izpildītājs Niko ( 10 % uzvarai) un grupa Headline.

Pārējo fināla dalībnieku izredzes uzvarēt tiek vērtētas ar 8% varbūtību.

Jau trīspadsmito gadu Latvijas Nacionālā Eirodziesmas atlases konkursa fināls sestdien 16.februārī norisināsies Ventspilī. Par iespēju parstāvēt Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā cīnīsies pirms nedēļas pusfinālos skatītāju un žūrijas izvēlētas divpadsmit fināla dziesmas. Vienmēr aktuālais – „vai Eiropa mūs sapratīs?"- tiks izlemts jau rītvakar Ventspilī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV