Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tallinas mūzikas nedēļā „I Love You Records" pārstāvēs četri mākslinieki

EasyGet.lv, 15.02.2013. 14:22

Ceturtdien Baltijas lielākā mūzikas konference „Tallinn Music Week" paziņoja šā gada dalībnieku sarakstu. To skaitā ir arī četri Latvijas izdevniecības „ILY Rec" mūziķi. Ciešā sadarbībā ar „Positivus" festivālu „ILY Rec" šogad veidos arī īpašu sestdienas vakara programmu.
Tallinas mūzikas nedēļā „I Love You Records" pārstāvēs četri mākslinieki

Baltijas lielākais pilsētas festivāls „Tallinn Music Week" (TMW) šogad no 4. līdz 6. aprīlim piekto reizi norisināsies Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Programmas ietvaros tiek rīkota arī starptautiska mūzikas industrijas ekspertu konference .

Mūzikas apgādu „ILY Rec" šogad pārstāvēs latviešu dziesminiece Alise Joste, igauņu grupas „Sibyl Vane" un „Zebra Island", kā arī ansamblis „MaiNekk", kurā apvienojušies igauņu, zviedru un dāņu mūziķi. „ILY Rec" jau ir izdevuši Alises Jostes, „MaiNekk" un „Sibyl Vane" albumus, bet „Zebra Island" debijas ieraksta iznākšana gaidāma tieši pirms „TMW" sākuma.

„ILY Rec" mākslinieku uzstāšanās laiki:
„Sibyl Vane" – 5.04. plkst. 0:15, Von Krahli Baar
Alise Joste – 6.04. plkst. 20:30, Kino Sõprus
„Zebra Island" – 6.04. plkst. 22:30, Von Krahli Baar
„MaiNekk" – 6.04. plkst. 23:30, Kino Sõprus

„Positivus" festivāla un „ILY Records" kopīgi veidotā programma notiks sestdien Tallinas vecpilsētas kinoteātrī „Sõprus". Tajā piedalīsies:

19:30 „Odd Hugo" (Igaunija)
20:30 Alise Joste (Latvija)
21:30 „Argo Vals Band" (Igaunija)
22:30 „Eva & Manu" (Somija)
23:30 „MaiNekk" (Igaunija, Zviedrija, Dānija)
00:30 „HighasaKite" (Norvēģija)
01:30 „Rasabasa" (Lietuva)

Pilna šā gada „Tallinn Music Week" programma pieejama www.tmw.ee.

Vērienīgā pilsētas festivāla ietvaros uz 50 skatuvēm koncertēs 233 mākslinieki no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas. Mūzikas festivāls, kurā savulaik piedalījušies „Ewert and The Two Dragons", „Instrumenti" un daudzi citi, ir unikāla platforma jauno mākslinieku daiļrades popularizēšanai un viņu profesionālās izaugsmes veicināšanai. Konkursa žūrija katru gadu festivālam izvirza labākos mūziķus indī, roka, elektronikas, folka, džeza un klasiskās mūzikas žanru kategorijās.

Lai iepazīstinātu ar TMW arī tuvāko kaimiņvalstu mūzikas mīļotājus, jau nākamceturtdien, 21. februārī, Rīgas koncertzālē „Palladium" notiks „TMW Pre-Party", kur uzstāsies Latvijas grupa „Astro'n'out" un igauņi Argo Valss un „Sibyl Vane". Ieeja bez maksas, piesakoties ielūgumiem http://tmw.positivusfestival.com

Foto: Zebra Island. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV