Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

''Varavīksnes stallis'' laiž klajā jaunu dziesmu ''Pabeigt šovakar''

EasyGet.lv, 19.02.2013. 10:24 | komentāri (2)

Glemroka grupa ''Varavīksnes stallis'' romantikas pilnajā laika posmā starp Visu Mīlētāju dienu un 8. martu ir konstatējusi netaisnību, kas svētkus stiprā dzimuma pārstāvjiem padara mazāk tīkamus. Izprotot problēmas būtību, īstenā vīriešu solidaritātē klausītājiem tiek nodota dziesma "Pabeigt šovakar", informē mūziķu pārstāve Aiga Leitholde.
''Varavīksnes stallis'' laiž klajā jaunu dziesmu ''Pabeigt šovakar''

"Mēs visi labi zinām, stiprais dzimums šajās dienās tiek nostādīts nevienlīdzīgā pozīcijā - no mums tiek gaidīta kastīte Rafaello, pērļu auskari un ceļojums uz Maljorku, bet pretī saņemam vien buču. ''Varavīksnes stallis'' ir stingri pret šo nevienlīdzību! Ja tu savai dāmai nopērc ziedus un konfektes ar apelsīnu liķieri, tad pieprasi, lai ļauj tev paspēlēties ar viņas citrusiem. Ja esi nopircis pērļu auskarus, tad atgādini - viņai ir vēl pāris bumbiņas, kas jāspodrina. Neatkarīgi no izvēlētās dāvanas un jebkāda intoksicējošu vielu daudzuma tavā organismā, ''Varavīksnes stallis'' tev novēl produktīvu vakaru un iesākto "pabeigt šovakar". Lai jums visiem tas izdodas!" – dziesmu komentē mūziķi.

Nākamo muzikālo jaunumu ''Varavīksnes stallis'' sola atklāt Vispasaules sieviešu dienā - 8.martā. Ar grupas darbiem un nedarbiem saistīti jaunumi visātrāk ir uzzināmi: twitter.com/vstallis.

Foto: Glemroka grupa ''Varavīksnes stallis''. Foto (c) Uldis Vilks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV