Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Intelligent Debosch vakarā uzstāsies Patriks Kunkelis

EasyGet.lv, 19.02.2013. 12:22

22. februārī klubā Artelis notiks kārtējais pasākums Intelligent Debosch. Šajā reizē promo-apvienība Platz für Tanz piedāvā divu īpašu viesu uzstāšanās — pasākumā piedalīsies vācietis Patriks Kunkelis (Patrick Kunkel) no leģendārā leibla Cocoon un Krievijas tehno-mūza Hanna.

Patriks Kunkelis ir daļa no leģendārā leibla Cocoon. No 1997. gada viņš ir paspējis izlaist dažas relīzes mūzikas izdevniecību Liberté Recordings, Silver Planet, Circle Music, Yellow Tail paspārnē, strādājis kopā ar Oliveru Koletzki, Extrawelt u.c. Pirms diviem gadiem Patriks Kunkelis miksējis leibla Cocoon Ibizas podkastu un ierakstījis retrospektīvo miksu "11 Years Cocoon Recordings". Rīgā viņš uzstāsies ar jauno live-setu.

Pasākumā uzstāsies arī divas techno-dīvas Ksenia Kamikaza un Hanna, savukārt, par vizuālo noformējumu rūpēsies Rīgas vīdžejs Bremer, kas sola, paša vārdiem, nebanālas videoinstalācijas.

Sarīkojuma sākums klubā Artelis (Rīgā, Blaumaņa ielā 32) plkst. 23:00. Ieejas maksa ir 3 Ls pēc viesu saraksta (sūtiet vārdus un uzvārdus uz guestlist@inbox.lv) un 5 Ls bez pieraksta. Informācija: www.platzfurtanz.info.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV