Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Laternu stundā" uzstāsies Rassell & Sabīne Berezina un Ivo Fomins

EasyGet.lv, 20.02.2013. 09:41

22. februārī koncertbārā „Laternu stundā" uzstāsies viens no pieprasītākajiem pašmāju projektiem - Rassell & Sabīne Berezina, savukārt dienu vēlāk uz koncertbāra skatuves kāps Ivo Fomins, informē koncertbāra pārstāve Ilze Upīte.

Piektdienas viesi Rassell & Sabīne Berezina pērn izdeva dueta debijas albumu „Dzīvo brīvi", kurā iekļautas divdesmit divas oriģinālkompozīcijas, tostarp tādas zināmas dziesmas kā „Dzīvo brīvi," „Lec, lec", „Stikla siena mūs šķir" un vēl citas. Koncertā netrūkst enerģijas un pozitīvu emociju, jo tieši tāda ir abu izpildītā daiļrade.

Vakara turpinājumā labākās ballīšu melodijas atskaņos DJ Edgars Lazdiņš.

Sestdien, 23. februārī, koncertbāra apmeklētājus priecēs liepājnieks Ivo Fomins. Sestdienas vakara koncertā mūziķis sola izpildīt klausītāju iemīļotākās un pašas labākās dziesmas no sava repertuāra. „Mans lielākais trumpis ir balādes, kuras izpildīšu arī uz „Laternu stundā" skatuves. Protams, netrūks arī roka no vējainās Liepājas!" atklāj I. Fomins.

Vakaru pie DJ pults turpinās DJ Edgars Lazdiņš.

Plašāka informācija par „Laternu stundas" pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV