Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Latvian Blues Band" dziesma iekļūst starptautiska konkursa pusfinālā

EasyGet.lv, 20.02.2013. 10:30

Starptautiskā dziesmu konkursa „The International Songwriting Competition 2012" pusfinālā iekļuvusi „Latvian Blues Band" dziesma „When The Sun Goes Down". Konkursa fināls gaidāms aprīlī.
„Latvian Blues Band" dziesma iekļūst starptautiska konkursa pusfinālā

Prestižajā konkursā kopā iesniegtas vairāk nekā 20 000 dziesmas, tostarp „Latvian Blues Band" dziesma „When The Sun Goes Down", kuras autori ir grupas mūziķi Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis. Visas konkursam pieteiktās dziesmas iedalītas kategorijās, un žūrija tās vērtē pēc noteiktiem kritērijiem.Konkursa žūrijas vidū ir tādi atpazīstami mūziķi kā Toms Veitss, Nas, Džefs Beks, Keane, Džeimss Kotons, Bleks Frensiss (The Pixies), Roberts Smits (The Cure), kā arī vairāki producenti, ierakstu kompāniju prezidenti un citi mūzikas industrijas pārstāvji („Capitol/Virgin Label Group", „Universal Republic Records", „MTV International").

Starptautiskais dziesmu konkurss ir ikgadējs pasākums, kura mērķis ir dot iespēju topošajiem un esošajiem dziesmu autoriem tikt sadzirdētiem profesionāļu un starptautiskas auditorijas priekšā. Konkurss zināms kā nozīmīgākais mūzikas konkurss pasaulē prestižās žūrijas dēļ – dziesmas vērtē ne vien mūziķi, bet arī ietekmīgi mūzikas industrijas pārstāvji.

Atgādinām, ka 20. martā „Sapņu Fabrikā" Latvian Blues Band sniegs koncertu, kurā uz skatuves tiks aicināti gan pašmāju, gan ārzemju viesi. Biļetes var iegādāties Bilešu paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Foto: Latvina Blues Band. Foto (c) Aigars Lapsa

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV