Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Sīpolu" koncerts pārcelts uz martu

EasyGet.lv, 21.02.2013. 14:06 | komentāri (1)

Mākslinieku slimības dēļ gaidāmais grupas „Sīpoli" 22. februāra koncerts koncertzālē Palladium pārcelts uz 7. martu, informē Positivus Music pārstāve Maija Anna Ludbārža. Visas iegādātās biļetes būs derīgas pārceltā koncerta apmeklēšanai.
„Sīpolu" koncerts pārcelts uz martu

Kā iepriekš ziņots, 1974.gada nogalē Tukuma kultūras namā izveidotā grupa "Sīpoli" izcilā komponista Mārtiņa Brauna un solista Nika Matvejeva vadībā izveidojās par vienu no visu laiku visspilgtākajām latviešu rokgrupām.

Mainoties „Sīpolu" sastāvam, nemainīgas saglabājušās grupas daiļrades pamatvērtības – dvēseliskas un izjustas kompozīcijas, kuras caurstrāvo alkas pēc brīvības, vienotības un saticības. Populārās „Sīpolu" liriskās dziesmas, to skaitā „Dvēselīte", „Es nesatiku tevi" un „Daugaviņa", jau sen uzskatāmas par Latvijas mūzikas un kultūras vēstures neatņemamu sastāvdaļu.

2008.gadā, pēc divdesmit gadu klusēšanas, grupa atsāka savu muzikālo darbību 2011.gadā izdodot „Sīpolu" pirmo ierakstu CD formātā „Sīpoli. Agrāk un tagad", kā arī sniedzot retus, ekskluzīvus koncertus.

Grupā „Sīpoli" pašlaik muzicē Mārtiņš Brauns (klavieres, taustiņinstrumenti, balss), Niks Matvejevs (basģitāra, balss), Aivars Gudrais (ģitāra, balss), Ivars Baltruns (ģitāra), Tālis Gžibovskis (sitamie instrumenti, perkusijas), Juris Helvigs (sitamie instrumenti), kā arī Zane Gudrā, Ieva Sutugova un Indra Klimoviča (balss).

Visas iegādātās biļetes būs derīgas pārceltā koncerta apmeklēšanai.

Foto: Grupa Sīpoli. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV