Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Alis P" dosies koncerttūrē un prezentēs videoklipu

EasyGet.lv, 22.02.2013. 09:33

Februāra pēdējā un marta pirmajā nedēļā apvienība „Alis P" sniegs koncertus vairākās Latvijas pilsētās, atzīmējot jaunā albuma „Attiecību putra" iznākšanu un prezentējot videoklipu, informē grupas bundzinieks Edgars Āboliņš.
„Alis P" dosies koncerttūrē un prezentēs videoklipu

Laikā no 26. februāra līdz 3. martam „Alis P" dosies albuma „Attiecību putra" prezentācijas tūrē un sniegs koncertus Rīgā, Valkā, Liepājā un Jelgavā.

Albums tapis 2012. gada pavasarī un jau pieejams lejupielādēšanai interneta vietnē bandcamp.com. Pavisam nesen klajā nācis arī videoklips albuma tituldziesmai „Attiecību putra", kuru varēs noskatīties arī vairākos tūres koncertos. „Ansamblis ir garīgi sagatavots un labā omā," saka „Alis P" līderis Gundars Rullis.

Koncertu datumi:
26. februāris – Valka, 309. Kabinets
28. februāris – Rīga, Nabaklab
1. marts – Liepāja, Fire bar
2. marts – Jelgava, BJMK skola
3. marts – Rīga, Aptieka

Vairākos koncertos kopā ar „Alis P" uzstāsies arī citi pašmāju mūziķi, par to tiks informēts attiecīgo koncertu vietu reklāmas materiālos un interneta vietnēs.

www.alispudelis.lv
http://alisp.bandcamp.com

Foto: Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV