Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Coyote Fly uzstāsies dziedātājs Jay Sebag

EasyGet.lv, 22.02.2013. 11:13

Sestdien, 23. februārī, klubā Coyote Fly uzstāsies pasaules līmeņa deju mūzikas superzvaigznes Martin Solveig galvenais vokālists Jay Sebag, kuru uzcītīgāki deju mūzikas klausītāju atpazīst dziesmās "Rocking Music", "Rejection", "Something Better", "Night Out" u.c.

"Jay Sebag ir ne tikai izcils vokālists, bet arī dziesmu autors, komponists, producents un pianists, kas ar koncertiem uzstājies klubos Parīzē, Maskavā, Maiami, Londonā un citās ballīšu galvaspilsētās visā pasaulē, tāpēc vēl jo lielāks prieks, ka populārais dziedātājs iepriecinās sava talanta cienītājus arī klubā Coyote Fly!" uzsver Coyote Fly rezidents DJ Gustavito.

Coyote Fly līdzīpašnieks un pasākuma organizators saka: "Kluba atkalatvēršanas pasākumā 16. februārī saņēmām ļoti daudz pozitīvu atsauksmju - tieši šādi brīži mūs stimulē sasniegt arvien jaunas virsotnes! Arī šis vīriešu dienai veltīts vakars solās būt aizraujošu pārsteigumu pilns un tā gaitā stiprā dzimuma pārstāvji tiks pārsteigti ar pasaules līmeņa viesmākslinieku uzstāšanos, kā arī ar seksīgu meiteņu performanci."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV