Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Folkklubā Ala Pagrabs notiks klezmeru mūzikas vakars

EasyGet.lv, 25.02.2013. 09:03

28. februārī plkst. 22:00 Folkklubā Ala Pagrabs viesosies klezmeru mūzikas grupa Dobra Notch no Sanktpēterburgas, informē kluba pārstāve Agnese Kārkle.
Folkklubā Ala Pagrabs notiks klezmeru mūzikas vakars

Rīgā grupa Dobra Notch viesosies pirmo reizi. Koncertā Folkklubā Ala Pagrabs skanēs dziesmas no visiem septiņiem izdotajiem albumiem, sākot ar 1999. gada albumu "Musique Russe&Yiddish" līdz pagājušā gadā izdotajam albumam "Базардюзю".

Grupa ir izveidojusies 1997.gadā Francijas pilsētā Nantā, sapulcējoties krievu tautības mūziķiem. Kopš 2001.gada grupas apmešanās vieta ir Sanktpēterburgā. Grupa izpilda dažādu pasaules tautu mūziku, kuru bagātina ar jauniem eksperimentiem, iekļaujoties tradicionālās kultūras rāmjos, saglabājot seno skanējumu. Savas pastāvēšanas laikā grupa ar koncertiem viesojusies vairāk nekā 20 pasaules valstīs un ir piedalījusies vairākos starptautiskos festivālos kā, piemēram, „Etno festivāls - Jaunā Krievija", „Zelta Maska", deju festivālā Spānijā un Portugālē, kā arī pasaules mūzikas un klezmeru mūzikas festivālos Krievijā un Eiropā.Grupas mūziku var dzirdēt arī seriālos, valsts un ārzemju dokumentālajās filmās.

Foto: Grupa Dobra Notch. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV