Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rebel Riot sniegs vairākus koncertus

EasyGet.lv, 25.02.2013. 09:38

Piektdien, 1. martā, klubā „A Nice Place" norisināsies heavy metal vakars ar zviedru viesiem Lechery un pašmāju grupām Rebel Riot, Burned In Blizzard, Dehead.

Smagā rokenrola apvienība Rebel Riot aizvadītā gada Lāčplēša dienā izdeva savu otro studijas albumu „Destructive Chaos" un klubā „Palladium" iesildīja smagā metāla pionierus Accept. Pēc nelielas atpūtas Rebel Riot atsāk aktīvu koncertēšanu: 1. martā Rebel Riot uzstāsies klubā „A Nice Place", 7. martā grupa viesosies Radio Valmiera studijā un 8. martā sniegs koncertu Valmieras klubā „Chill Inn" kopā ar grupu Linga, 23. martā koncerts notiks Liepājas „Fontaine Palace" kopā ar grupu Oranžās brīvdienas, 28. martā kolektīvs uzstāsies Madonas „Ģitāristu sesijā".

„Destructive Chaos" CD ir iegādājams veikalā „Randoms", kā arī sazinoties ar grupu. Digitālajā versijā pie dziesmām var tikt arī grupas Bandcamp interneta vietnē.

Vairāk informācijas par grupu, albumu un koncertiem grupas mājas lapā http://www.rebelriot.com un sociālajos tīkos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV