Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Fonoklubā smagais vakars ar metālu no Zviedrijas un Itālijas

EasyGet.lv, 26.02.2013. 13:48

Ceturtdien, 28. februārī, plkst. 20:00 Cēsu „Fonoklubā" uzstāsies Zviedrijas apvienība Lechery, ko dibinājis bijušais Arch Enemy ģitārists, kā arī „Oklahoma Means Run" no Itālijas un pašmāju Break The Norm, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonoklubā smagais vakars ar metālu no Zviedrijas un Itālijas

Par Lechery pirmsākumu tiek uzskatīts 2004. gads, kad to dibināja jau tolaik plaši atpazīstamo grupu Arch Enemy pametušais ģitārists Martin Bengtsson, lai dibinātu savu apvienību. Darbības laikā grupa ir izdevusi divus albumus un uzkrājusi nopietnu koncertpieredzi, dodoties turnejās gan Skandināvijā, gan Baltijā, kā arī uzstājoties festivālos visā Eiropā, iegūstot simpātijas gan no faniem, gan ekspertiem. Grupas jaunāko albumu „The Sweet Spot" producējis Rickard Bengtsson, kurš piedalījies arī Arch Enemy un Armageddon ierakstu tapšanā.

Tāpat Fonoklubā uzstāsies mosh-core grupa „Oklahoma Means Run" no Florences. 2012. gadā izdevuši debijas albumu "That's All She Wrote". Singla "Honor, Vendetta" videoklipu skatīt zemāk.

Koncertu iesildīs jaunā un perspektīvā Cēsu hardcore grupa Break The norm.

Sākums plkst. 20:00; ieejas maksa Ls 2.-

Foto: Oklahoma Means Run. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV