Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Inga Šļubovska un Dita Krenberga muzicēs "Baltajā flīģelī"

EasyGet.lv, 01.03.2013. 12:19

Sestdien, 2. martā, plkst.18.00 koncertzālē ,,Baltais flīģelis” ar pavasarīgu programmu Trio Pastorale uzstāsies Latvijas Nacionālās operas soliste Inga Šļubovska, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra soliste Dita Krenberga un pianiste no Austrijas Ieva Oša, informē koncertzāles vadītāja Inese Zagorska. Programmā - angļu un franču komponistu mūzika.

Daba un mīlestība – šī stīga vijas cauri programmai Trio Pastorale. Šīs tēmas ir bijušas iedvesmas avots visu laikmetu māksliniekiem. Koncerta programma ir stilistiski daudzveidīga. G. F. Hendeļa, H. Bišopa, V.A.Mocarta skaņdarbi runā baroka un klasicisma laikam raksturīgiem izteiksmes līdzekļiem. Toties 19. un 20.gadsimta meistaru - franču komponistu K. Sensānsa, F. Gobēra, K. Debisī, M. Ravela mūzika ienes programmā pavisam citu krāsu un noskaņu. Vienu no programmas virsotnēm veido Kloda Debisī kompozīcijas.

Klausītājiem jau pazīstamais un iemīļotais duets Dita Krenberga un Ieva Oša šajā koncertprogrammā apvienojušās trio kopā ar jauno, bet operā sevi jau spoži apliecinājušo dziedātāju Ingu Šļubovsku. Līdz ar to īstenojas sens Ditas Krenbergas sapnis reiz savu flautas balsi savīt ar soprāna tembru.

Biļetes nopērkamas koncertzāles “Baltais flīģelis” kasē darba dienās 10.00 –18.00, kases tālrunis 67974787, un ,,Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās, kā arī www.bilesuparadize.lv. Papildu informācija: www.sigulda.lv; wwwbaltaisfligelis.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV