Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Koncertā "Par Latviju!" uzstāsies Pērkons, Inokentijs Mārpls un Haralds Sīmanis

EasyGet.lv, 03.03.2013. 13:39

Sestdien, 16. martā, Rokkafejnīcā Reiterna namā notiks koncerts "Par Latviju!", godinot leģionāru piemiņu.
Koncertā "Par Latviju!" uzstāsies Pērkons, Inokentijs Mārpls un Haralds Sīmanis

Koncerts notiks uz divām skatuvēm. Rokkafejnīcas 2. stāvā uzstāsies grupas Pērkons, Inokentijs Mārpls, Deodium, Wagars un Vilki. Uz pagrabstāva skatuves kāps vairāki dziesminieki – Valdis Atāls un Ilze Grunte, Uldis Kākulis, Haralds Sīmanis, Anta Eņģele, Arnis Neretnieks un Einārs Kvilis, Antra Prokofjeva, grupa ‘’2tie’’ un vairāki jaunie dziesminieki. Koncertam sekos latviešu mūzikas diskotēka.

Katru gadu marta mēnesī Latvijā notiek karavīru piemiņai veltīti pasākumi, kas simbolizē latviešu neremdināmo vēlmi pēc brīvības un neatkarības. Tāpēc ikviens – jauns vai vecs – aicināts šajā dienā apmeklēt koncertu un ar savu klātbūtni kopīgi godināt latviešu varoņus, kuri pašaizliedzīgi cīnījās un kara laikā aizstāvēja savu Tēvu mājas.

Ieeja Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reitera namā, Mārstaļu ielā 2/4, no plkst. 18.00, pasākuma sākums plkst. 19.00. Biļetes nopērkamas bezrindas.lv, cena – 5 LVL. Tuvojoties pasākumam, biļešu cena pieaugs.

Leģionāru piemiņas diena jeb 16. marts ir neoficiāla piemiņas diena, kad Latviešu leģiona veterāni un citi cilvēki piemin Latvijas iedzīvotājus, kuri cīnījās Trešā reiha bruņotajos spēkos Latviešu leģiona sastāvā.

Foto: Inokentijs Mārpls. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV