Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Klubs El Divino uzsāk pavasara sezonu

EasyGet.lv, 04.03.2013. 09:08

8. martā kluba El Divino atklāšanas pasākumā „Atmodini pavasari” uzstāsies El Divino Brazīlija rezidentdīdžejs Ely Yabu ar elektroniskās mūzikas un bungu sintēzes priekšnesumu, informē kluba pārstāvis Mārcis Krasovskis.

Sarīkojumā imidža studija Unastyle piedāvās labāko audzēkņu, pasniedzēju un meistaru darbu retrospekciju krāšņā frizūru šovā „Iedvesmas vējš”, šīs programmas ietvaros redzēsim vairāk kā simts modeļu un dzirdēsim Latvijā populāras dziedātājas - Ievu Kerēvicu, Antru Stafecku, Liene Šomase, Kristīne Šomase un Jenny May. Pirmo reizi būs iespēja klātienē redzēt „Mis un Misters Latvija 2013” jubilejas gada finālistus.

Klubs El Divino ir sagatavojis arī trīs pārsteigumus kluba apmeklētājiem:

  • Klubs iepriecinās daiļā dzimuma pārstāves, dāvinot VIP karti, kas dod iespēju apmeklēt klubu kopā ar vēl vienu viesi, un mēnesi, katru reizi, atnākot uz klubu, klubs abiem dāvās glāzi šampanieša, bet ja Tev ir dzimšanas diena, klubs dāvā - pudeli dzirkstošā vīna.
  • Stiprā dzimuma pārstāvjiem klubs dod iespēju kļūt par GOLD kartes īpašnieku, kas nodrošina 20 % atlaidi jebkurā kluba El Divino bārā.
  • Vislielākais pārsteigums gaida kluba viesus piektdienās un sestdienās no plkst. 4:30 līdz 6:00. Visi kluba El Divino bāri piedāvā jebkuru El Divino kokteili par brīvu.

Klubs El Divino šobrīd ir lielākais Baltijā, klubā darbojas piecas zāles, dažādas mūzikas un izklaides cienītājiem. Klubs kardināli mainījis interjeru un apmeklētāju apkalpošanas politiku. Klubs piedāvās vairākas VIP Lounge vietas īpašām svinībām draugu un kolēģu lokā. “Finlandia VIP”, “Laurent Perrier VIP”, “Havnna Club VIP” un “Beach zone”, katra no šīm VIP zonām ir nodalīta un ļaus baudīt vakaru klubā mazliet nošķirtāk. Ikviens, kurš rezervēs kādu no kluba VIP zonām, saņems pārsteiguma dāvanu no kluba El Divino.

Klubs El Divino atvērts ceturtdienās no plkst. 23:00 līdz 06:00, darbosies JAM un VIP deju zāles, piektdienās strādās visas piecas deju zāles no plkst. 23:00 līdz 6:30 un sestdienās no 23:00 līdz 6:30 kluba apmeklētājus priecēs JAM, VIP, POP&Oldies, White Lounge zāles.

Klubs El Divino kļūst interaktīvāks un tuvāks saviem apmeklētājem gan populārās, gan elektroniskās mūzikas lauciņā, jo līdz ar atklāšanu kluba mājas lapā www.eldivino.lv būs pieejami rezidentdīdžeju mūzikas kompelācijas un pavisam drīz jau varēsiet dzirdēt El Divino interneta radio formātā.

Klubs El Divino atrodas Skolas ielā 2, Rīgā (bijušā kluba Essential telpās). Vairāk www.eldivino.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV