Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Čellu trio "Melo - M" sniegs koncertus Amerikā

LETA, 22.05.2007. 08:55

Latvijas čellu trio "Melo - M" šonedēļ dosies uz Ameriku, kur plānots sniegt sešus koncertus Losandželosas klubos, informēja ierakstu kompānijas "Platforma Records" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.
Čellu trio "Melo - M" sniegs koncertus Amerikā
Grupas koncerti Losandželosā ir turpinājums pagājušā gada "Melo - M" februārī uzsāktajai tūrei Amerikā, kuras laikā grupa sniedza koncertus turienes latviešu kopienai.

"Melo - M" vadītājs Kārlis Auzāns norādīja, ka iepriekšējā tūrē radās iespēja uzspēlēt arī pāris klubos amerikāņu publikai un pēc tam ne vienu reizi vien tika izteikti uzaicinājumi braukt ciemos.

Šoreiz "Melo - M" Losandželosā ieradīsies ar daudz plašāku koncertu sēriju un bagātīgāku repertuāru.

Drīz pēc atgriešanās no Amerikas "Melo - M" Latvijā laidīs klajā jaunu albumu, kurā būs iekļautas daudzu pasaulē populāru dziesmu versijas trim čelliem. Skaņdarbu klāsts solās būt plašs, kur būs iekļauti skaņdarbi no "The Beatles" līdz disko hītiem, filmu mūzikai un pat islandiešu grupas "Sigur Ros" skaņdarba versijai.

Jaunajā "Melo - M" albumā gaidāmi arī citi pārsteigumi - kopdarbi ar dziedātāju Intaru Busuli un savulaik ļoti populārās disko mūzikas grupas "Boney M" dalībnieci Meiziju Viljamsu.

Čellu trio pēdējā laikā ir viena no visaktīvāk ārzemēs koncertējošām latviešu grupām, jo koncertceļojumos ārpus Latvijas robežām trio bieži dodas pat vairākas reizes mēnesī. Ārzemju tūres notiek gan sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru, gan, pateicoties starptautiskai interesei par savdabīgo čellistu ansambli.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV