Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Sieviešu dienas svinības koncertbārā „Laternu stundā”

EasyGet.lv, 05.03.2013. 10:08

8. martā koncertbārā „Laternu stundā” par godu Sieviešu dienai skanēs grupas "Credo" koncerts

Par ideju svinēt starptautisko sieviešu dienu jāpateicas vācu sociālistei Klārai Cetkinai, savukārt par to, ka arī Latvijā atzīmēja un patlaban atkal turpina atzīmēt šos svētkus – PSRS okupācijai un ANO. Lai arī ideoloģisku apsvērumu dēļ 8. martu mūsu valstī neatzīmēja līdz pat 2008. gadam, tradicionāli šajā dienā sievietes tiek sveiktas ar ziediem un laba vēlējumiem. Un ne tikai!

Piektdien, 8. martā, koncertbārā „Laternu stundā” par godu visām daiļā dzimuma pārstāvēm uzstāsies grupa „Credo”. Būs arī iespēja saņemt rozi no paša grupas solista Gunta Veita rokām.

„Katrs „Credo” koncerts ir īpašs, bet 8. marta koncerta programmu pieskaņosim svētkiem. Koncerta pirmo daļu esam iecerējuši lirisku un romantisku, lai puiši varētu uzlūgt meitenes uz lēno deju un, kā es saku, klusi murrāt,” stāsta pats G. Veits. Vakara gaitā netrūks arī pazīstamo un klausītāju iemīļoto hitu, kā arī „šis tas speciāls” akurāt 8. martam.

Pirms un pēc koncerta labākās ballīšu melodijas atskaņos DJ Edgars Lazdiņš.

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu serviss kāsēs www.bilesuserviss.lv un Statoil degvielas uzpildes stacijās.

Plašāka informācija par „Laternu stundas” pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV