Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Bubamarā uzstāsies 2tie un B-Sea Surfers

EasyGet.lv, 05.03.2013. 15:23

Pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 piedāvā saulainas mūzikas brīvdienas ar grupām 2tie un B-Sea Surfers.

Trešdien, 6. martā, Bubamarā deju vadītājs Speiss sociālā taisnīguma vārdā spēlēs revolucionāru mūziku, par godu Eiropas taisnīguma dienai.

Ceturtdien, 7. martā, uz iknedēļas Songs I Wish I'd Written (Post Gotye Music Party) vakaru aicina DJ Ma.Be.

Piektdien, 8. martā, uz Bubamara skatuves kāps grupa 2tie - atraktīvs regejs, jautri, nerātni un aktuāli teksti, lipīgi meldiņi, kuru vidū labi sadzirdamu vietu ieņem dziesma "Kukurūza" no latvju roka grandu Pērkona repertuāra – ar to visu apmeklētāji aicināti uz līdzi dziedāšanu un dancošanu. Dziesmās dzirdamas atsauces uz sabiedrības problēmām, politiku un, protams, mīlestību, kas šajā dienā īpaši ies pie sirds sievietēm. Pirms un pēc koncerta par ballīti regeja, ragga un ska ritmos atbildēs DJ Džeroms.

Sestdien, 9. martā, B-Sea Surfers sniegumā būs iespēja baudīt Latvijā reti dzirdamo surf rock – mūziku, kas var rosināt iztēloties jautru sērfošanu Kalifornijas pludmalē vai atcerēties tikpat bezbēdīgo, bet vardarbības pārpilno Kventina Tarantīno burlakfilmu skaņu noformējumu. Vakaru atklās uz pēc koncerta turpinās DJ Tanheizers ar rockabilly, surf un blues mūziku.

Ieeja sarīkojumos Bubamarā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV