Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Rulers of the Deep atgriežas Rīgā

EasyGet.lv, 06.03.2013. 14:52

Piektdien, 15. martā, Amber Muse promouteri aicina uz pasākumu „Tallinn Callin’” ar galvenajiem viesiem – duetu Rulers of the Deep no Tallinas. Ballīte, kurā spēlēs arī Latvijas mūziķi Taran + Lomov un ZaZzy, notiks klubā „Secret Garden”, Grēcinieku ielā 28.

Labākais Igaunijas 2008. gada elektroniskās mūzikas projekts Rulers of the Deep ir patiesa Baltijas leģendas. Kopš 2000. gadu sākuma viņi regulāri tiek izdoti ietekmīgajās skaņu ierakstu kompānijās Ovum, Distance, NRK, Defected, Peppermint Jam un pēdējā laikā Manchester Underground Music. Dueta dalībniekiem Meri un P.Julm ir arī savs ierakstu leibls ROTD Recordings, Julm Records un Tohuwabohu. Bet kopš 1990. gadu vidus Igaunijas Radio 2 iznāk viņu personīgais radio šovs „Tallinn Express”. Pēc radošas pauzes kopīgajā sadarbībā Rulers of the Deep atkal ir sanākuši kopā studijā un pagājušajā nedēļā uzsākuši darbu pie jauna materiāla.

Bogdans Tarans un Makss Lomovs 11. martā sadarbībā ar Manchester Underground Music izdos „Barbarella EP” ar vairākiem elektroniskajiem trekiem un remiksiem. Turpat izdošanai pavasarī tiek gatavots cits viņu darbs kopā ar vācu vokālisti Ruby De Luxe.

Pasākuma sākums 15. martā 23:00. Face Control. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā sūtīt vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com. Ballītes mūzika – no deep house līdz tech un techno.

Vairāk informācijas: www.ambermuse.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV