Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Klubā Coyote Fly uzstāsies duets Booty Luv

EasyGet.lv, 08.03.2013. 11:23

Sestdien, 9. martā, klubā Coyote Fly notiks mūzikas leibla Hed dueta Booty Luv koncertšovs, informē kluba pārstāve Kristīne Dombrovska. Britu duets pasaulē pazīstams ar tādām deju mūzikas kompozīcijām kā Boogie 2Nite, Say it, Black Widow.

Deju mūzikas duetā Booty Luv ir apvienojušās divas R’n’B dziedātājas Cherise Roberts un Nadia Shepherd, kas ir arī hip hop grupas Big Brovaz vokāliste. Booty Luv tika dibināts 2006. gadā, noslēdzot līgumu ar mūzikas leiblu Hed Kandi.

„Skatītājus pārsteigs ne tikai efektīgā Booty Luv uzstāšanās, bet jau arī trešo reizi būs iespēja izbaudīt Coyote Fly dejotāju performanci, kas šoreiz balansēs uz īpaši bīstamas robežas. Mēs vēlamies katru reizi sagādāt mūsu apmeklētājiem neaizmirstamu vakara šovu, kas būtiski atšķiras no pārējiem Rīgas naktsklubiem”, stāsta Coyote Fly līdzīpašnieks Oskars Skara.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV