Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Jūdas Graši un Suņa Stunda koncertēs Valkā

EasyGet.lv, 08.03.2013. 12:02

Sestdien, 9. martā, plkst.21:00 Radošajā telpā „309.kabinets” uzstāsies pašmāju grupas Jūdas Graši un Suņa Stunda, informē koncerta rīkotājs Ernests Lībietis.

Ar pirmo bļāvienu tālajā 1998.gadā saules gaismu ieraudzīja grupa „Jūdas Graši”. Kopš tā brīža, ar pirmajiem soļiem streipuļojot, uzsākās viņu ceļš augšup kalnā pa kluso panku rokenrola nogāzi. Savā klejojumā pretī saulainajai nākotnei viņi sniedza muzikālu baudījumu saviem piekritējiem un veltīja spļāvienus viņu daiļrades kritiķiem. Tagad „Jūdas Graši” ir nonākuši posmā, kad viņus atpazīst visi, sākot no konduktora tramvajā līdz gaļas izcirtējam zivju paviljonā.

http://www.judasgrasi.lv/
http://www.draugiem.lv/judasgrasi/

Grupa „Suņa Stunda” izveidojusies 2004. gadā kā pagaidām vienīgā medijroka/komēdijroka grupa Latvijas Republikā un, domājams, arī kaimiņvalstīs. Tas radās kā Latvijas Kultūras akadēmijas dramaturģijas kursa studentu kopdarbs un nu jau labu laiku dzīvo savu dzīvi ārpus augstskolu sienām. Mūzika skatītājiem zālē, aktieriem aizkulisēs, kā arī tiem, kuriem par grupas daiļradi nav nekādas nojēgas.

http://www.draugiem.lv/sunastunda/


Ieeja pasākumā 9. martā 309. kabinetā (atrodas bijušajā poliklīnikas ēkā – Valkā, Rūjienas ielā 3E, 3.stāvā) - 2,00 LVL. Vairāk info – www.309.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV