Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grupas PRETERNATURAL debijas albuma „Statical” prezentācijas koncerts

metalshow.lv, 22.05.2007. 08:55 | komentāri (1)

Piektdien, 18. maijā klubā „Melnā Piektdiena" notika grupas PRETERNATURAL debijas albuma „Statical” prezentācijas koncerts! Kā speciālie viesi pasākuma uzstājās arī DEATH RISE, GATLING, MORIGAN.
Grupas PRETERNATURAL debijas albuma „Statical” prezentācijas koncerts

Galerijas:

Albumu izdod pašmāju ierakstu kompānija „Aghast Records. Materiāls ierkastīts, miksēts un producēts „Pentagon Music” studijā Ginta Lundberga vadībā. Albumu masterējis Peter in de Detou (strādājis ar tādiem grandiem, kā Dimmu Borgir, Hypocrisy, Dark Tranquility, Dark Funeral, Ram-Zet u.c.) studijā „Tailor Maid”, Zviedrijā.

Albumā iekļautas 10 dziesmas, no kurām 9 ir pašu PRETERNATURAL sacerētas, kā arī DEPECHE MODE kompozīcijas „Enjoy The Silence” kaverversija.

Pārdabiski zemi ģitāru rifi, eksplozīva ritma sekcija, multidimensionāls vokāls un nereāla, atmosfēriska melodija – šīs ir tās īpašības, kuras raksturo „Preternatural” skanējumu. Pati grupa šo stilu dēvē par Dark Melodic Death Metal.

Neskatoties uz mūziķu jaunību, grupa jau ir paspējusi piedalīties daudzos mūzikas festivālos Baltijas valstīs un Somijā (uz vienas skatuves ar tādiem mūzikas industrijas monstriem, kā Cannibal Corpse, Vader, Impaled Nazarene, Behemoth, Vital Remains, Parricide, Nile un Korpiklaani), kā arī ierakstījusi 3 demo albumus, kā arī kļuvusi par vienu no veiksmīgākajām „live” grupām Latvijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV