Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Koris Sōla koncertēs Rīgas Domā

EasyGet.lv, 08.03.2013. 15:34

Latvijas Kultūras akadēmijas jauktais koris Sōla ielūdz uz klusinātu pārdomu koncertu "Pater noster", kas 16. martā plkst. 19 notiks Rīgas Domā, informē kora pārstāve Ilze Tormane.

"Koncerts iecerēts kā mūsu kopīga lūgšana, ar kuru centīsimies emocionāli sagatavot gan sevi, gan koncerta klausītājus gaidāmajam ciešanu laikam pirms Lieldienām. Šī koncerta pamatrepertuāru veido latviešu komponistu radīti skaņdarbi, to vidū arī latviešu mūzikas klasiķa, 150. gadskārtas jubilāra Jāzepa Vītola kora darbi, taču klausītājiem būs iespēja dzirdēt arī Arvo Perta, Vitauta Miškina, Knūta Nīsteta un Antona Bruknera sakrālo kormūziku," stāsta kora Sōla mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons stāsta.

Koris Rīgas Domā atgriežas pēc veiksmīgās sadarbības pagājušajā gadā, kad kopā ar ērģelnieci Inesi Paiču un senās mūzikas vokālo ansambli Modus Vivendi dievnamā sniedza koncertu Lielās Piektdienas vakarā.

Biļetes pieejamas Rīgas Doma kasē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV