Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Mūziķi un sportisti tiekas koncertprogrammā „Mirdzot šķēpiem”

EasyGet.lv, 11.03.2013. 15:46

Ar devīzi ,,Mirdzot šķēpiem”, otrdien, 5. martā, Ziemas festivāla Siguldā ietvaros koncertzālē ,,Baltais flīģelis” norisinājās koncerts, kurā kopīgi muzicēt tika pulcināti mūziķi un sportisti.
Mūziķi un sportisti tiekas koncertprogrammā „Mirdzot šķēpiem”

Galerijas:

Mūzika, kas ir Latvijas cilvēku apvienojošais spēks, šajā koncertprogrammā apvienoja dziedātājus Ingu Pētersonu, Lauri Reiniku, Paulu un Miku Dukurus, Andri Kiviču, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra solistu Mārtiņu Circeni un sporta zvaigznes – pasaules čempionu skeletonā Martinu Dukuru, četru Olimpisko spēļu dalībnieku bobslejā Zinti Ekmani un jauno Latvijas šķēpmetēju, Olimpisko spēļu dalībnieci Līnu Mūzi.

Ziemas festivāls Siguldā ir iekļauts projekta “Rīga – Eiropas kultūras galvaspilsēta 2014” gada notikumu kalendārā, un arī nākamgad klausītājiem būs iespēja vienotā koncertprogrammā tikties ar pazīstamiem sportistiem un mūziķiem.

Foto: Ingus Pētersons. Foto (c) Alberts Linarts

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV