Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Fakts un Grafomāns ieraksta kopīgu dziesmu

easyget.lv, 12.03.2013. 17:14

Pašmāju mūzikas izpildītājs un producents Fakts jeb Jānis Šmēdiņš kopā un kolēģis Grafomāns jeb Artūrs Breģis pēc vairāk nekā trīs mēnešu pārtraukuma iepriecina repa cienītājus, piedāvājot jaunu singlu "Ar katru soli".

"Šis singls ir atgādinājums mūsu faniem, ka nekur neesam pazuduši un strādājam pie jaunām relīzēm. Turpinām eksperimentēt ar dažāda veida skanējumiem, un šī dziesma ir tikai viens no piemēriem, kādā virzienā tiek radīta mūsu mūzika," jauno singlu raksturo Fakts.

"Pēc šī neilgā pārtraukuma esam atsākuši darbu mūsu jaunizveidotajā studijā, kurā katrs gatavojam jaunu materiālu, kurš jau drīzumā nonāks klausītāju ausīs," nākotnes plānus ieskicē mūziķi.

Dziesma, kas jau guvusi gana lielu Fakta un Grafomāna fanu atsaucību un pozitīvus vērtējumus, ir ierakstīta studijā Prime Time Records Jelgavā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV