Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Asymmetry Festival piekto gadu vienos mūziķus un uzņēmējus

easyget.lv, 13.03.2013. 09:46

Polijas mūzikas festivālā Asymmetry Festival 5.0 uzstāsies apvienības Amenra, Ufomammut, Cult Of Luna, Melvins Lite, Agolloch un Iconaclass.
Asymmetry Festival piekto gadu vienos mūziķus un uzņēmējus

Asymmetry festivāls apvienojo labākos konferences elementus, veidojot diskusiju forumus par mūsdienu kultūru, izmantojot jauno mediju un moderno uzņēmējdarbības modeļu potenciālu, veicinot partnerību starp kultūras iestādēm un māksliniekiem Austrumeiropā un Rietumeiropā. Asymmetry Festivāls 5.0 norisināsies no 2. līdz 4.maijam Vroclavas pilsētas Kongresu namā.

Prezentācijas, semināri, apmācības un tirdzniecības sanāksmes norisināsies kā daļa no pasākuma. Turklāt notiks diskusijas par šādām tēmām: festivāla ietekme uz vietējās kultūras attīstību, jauno mediju loma kultūrā, radošo industriju investīcijas un autortiesības digitalizācijas laikmetā.

Uz konvencijas rīkotās mūzikas skatuves tiks prezentēti īpaši projekti no Igaunijas, Ukrainas un Polijas. Asymmetry festivāla skatuve pārstāv dažādus mūzikas žanrus, liekot uzsvaru uz rokmūzikas un metālmūzikas, hip-hopa un džeza skatuves māksliniekiem. Starp tiem - cienījamas zvaigznes un debitanti, klasiskā žanra indivīdi un īpaši projekti. Festivāla un konvencijas programma tiek pastāvīgi papildināta un šie elementi tiek plānoti kopā ar organizatora sadarbības partneriem no ārzemju mūzikas festivāliem un ar Adama Mickeviča institūta atbalstu.

Pēc aditorijas pieprasījuma, 80.gadu postindustriālās mūzikas apvienība Von Magnet tika izvēlēta kā Asymmetry festivāla galvenie mūzikas skatuves mākslinieki. Atkārtoti uz Asymmetry festivāla skatuves kāps tādas mūzikālās apvienības kā Amenra (Beļģija), Ufomammut (Itālija), Astronautalis (ASV). Festivāla viesu sarakstā ir arī tādas apvienības kā Shining (Norvēģija), Cult Of Luna (Zviedrija), izpildītāji no ASV, Melvins Lite, Iconaclass un Agalloch un citu valstu muzikālās apvienības.

Pašreizējās vienas dienas un pilna festivāla biļešu cenas: pilna festivāla (3 dienas) biļete – 210PLN (~35.55LVL vai 50.71EUR), vienas dienas biļete (02.05.2013) – 90PLN (~15.24LVL vai 21.73EUR), vienas dienas biļete (03.05.2013) – 90PLN (~15.24LVL vai 21.73EUR), ienas dienas biļete (04.05.2013) – 60PLN (~10.16LVL vai 14.49EUR). Festivāla biļetes ir pieejamas www.asymmetryfestival.pl un Ticketpro, Eventim, eBilet oraz Ticketportal tirdzniecības vietās. Cenas mainīsies pēc 18.marta. Paturot prātā skatītājus, festivāla organizatori ir sagatavojuši atlaides. Cita starpā atlaides attiecas uz izvēlēto apmešanās vietu, muzejiem, mākslas galerijām, kafejnīcās, restorānos un pat atpūtas vietās. Papildus informācija par atlaidēm ir atrodama: www.asymmetryfestival.pl

Informācija par Asymmetry festivālu organizatora lapās: www.asymmetryfestival.pl, www.konwent.asymmetryfestival.pl un www.facebook.com/Asymmetry.Fest

Foto: Grupa Ufomammut. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV