Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Igauņu folkroka grupa “Tenfold Rabbit” laiž klajā videoklipu

easyget.lv, 13.03.2013. 13:53

Igauņu folkroka grupa “Tenfold Rabbit” prezentē  videoklipu dziesmais “Balance of Water and Stone” no gaidāmā albuma. Grupa gada sākumā Eiropas koncerttūres ietvaros viesojās arī Latvijā.
Igauņu folkroka grupa “Tenfold Rabbit” laiž klajā videoklipu

“Balance of Water and Stone”, kas ir pirmais singls no gaidāmā grupas otrā studijas albuma, kas Igaunijas mūzikas video topā ieguva trešo vietu, informē mūziķu pārstāve Natalie Mets.

“Tenfold Rabbit” ir folkroka grupa, par kuras muzikālo gājumu atbildīgi ir četri dalībnieki un viņu pašu mainīgās muzikālās gaumes. Papildus tradicionālajiem rokmūzikas instrumentiem oriģinalitāti savai mūzikai “Tenfold Rabbit” piešķir ar akordeona, harmonikas, ukuleles un rezonatoru ģitāras skaņām.

Grupas aizsākumi meklējami tikai pāris gadus senā pagātnē, un jau 2012. gadā “Tenfold Rabbit” tika aicināti piedalīties lielākajos Baltijas festivālos, to skaitā Õllesummer, Rabarock un Positivus Festival. Pērn rudenī tika prezentēts “Tenfold Rabbit” debijas albums “Travel the World”.

Šo gadu grupa sāka ar savu pirmo starptautisko tūri, koncertējot gan Latvijā, Lietuvā, Polijā, Čehijā un Vācijā.

Foto: Tenfold Rabbit. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV