Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdevniecība „Resurrect Tapes” izdod pirmo ierakstu

easyget.lv, 14.03.2013. 11:05

Nejaušās mūzikas izdevniecība „Resurrect Tapes” laidusi klajā pirmo izdevumu - latviešu mākslinieka Arno Satanico (pazīstama no pointless noise dueta „Brutal Christ”) solo projekta „Lethal Ejaculation” debijas albumu „Proper Ejaculation Ends With Death”, informē izdevniecības pārstāvis Rihards Bražinskis.

Albumā apkopoti 12 skaņdarbi, kas radīti pērnā gada nogalē, autoram uzturoties rezidencē Dānijā. Skaņdarbu pamatā ir ieraksti, kas veikti ar mobilo tālruni un pēcāk apstrādāti ar VLC Media Player programmatūru, piedāvājot patiesu, unikālu, savdabīgu un laikmetīgu experimental, lo-fi, noise, field recording, spoken word, interview, vocal, freestyle, ambient un drone hibrīdu, pilnībā iekļaujoties mūsdienu vadošās pagrīdes skaņu mākslas biznesa kontekstā un tendencēs.

„Proper Ejaculation Ends With Death” līdz šim ir ticis autora pašizdots digitālu failu formātā. Savukārt „Resurrect Tapes” aizbildniecībā albums tiek piedāvāts 20 kopiju kopskaitā pielāgotā 60 minūšu kasetē.

„Resurrect Tapes” ir semi-fiktīva, idiosinkrātiska un obskūra kasešu-kā-mākslas darbu izdevniecība, kas balstīta uz materiālu un skaņu otrreizēju izmantošanu. Ikviens joprojām ir aicināts izdevniecības vajadzībām ziedot jebkāda formāta audio ierakstus vai nu personīgi, vai nododot tos mūzikas veikalos „Randoms” un „Lira”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV