Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Baltic Metal Division otro gadadienu svinēs ar diviem koncertiem

easyget.lv, 14.03.2013. 11:12

Baltijas lielākais Metālmūzikas ziņu dienests Baltic Metal Division aicina uz dzimšanas dienas ballīti divos cēlienos - Latvijās un Lietuvā.

Ballītes sākums 29. martā tiks atzīmēts klubā Melnā Piektdiena ar gothic metal žanra Latvijā pamatlicējiem – grupu Heaven Grey. Viesu godā - jaunā, bet jau atzītā deathcore metal grupa no Holandes Scarlet Claw, bet no Lietuvas thrash metal pārstāvji Lucifer. Pašmāju skatuvi pārstāvēs arī death metal tradīciju turpinātāji Lifeform un modernā thrash metal speciālisti Sacramental, kuri, neskatoties uz jauno vecumu, sevi ir pierādījuši vairākos Eiropas festivālos, tajā skaitā arī par metālmūzikas meku uzskatītajā Wacken Open Air.

Koncerta sākums klubā Melnā Piektdiena 20:00, klubs atvērts no 19:00. Ieeja: lidz 22:00 ar flaijeri - 2 Ls, citādi - 3 Ls.

Pasākuma otrā daļa 30.martā norisināsies Viļņā, klubā Metro, kopā ar Heaven Grey, Scarlet Claw un Lietuvas doom metal meistariem Life`s Edge, kā arī citām grupām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV