Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Limbažos notiks 12.Starptautiskais akordeonistu festivāls

easyget.lv, 14.03.2013. 14:14

No 21. līdz 23.martam Limbažos norisināsies 12.Starptautiskais akordeonistu festivāls, kas pulcēs akordeonspēles lietpratējus no Vācijas, Serbijas, Itālijas, Baltkrievijas, Norvēģijas, Lietuvas, Igaunijas, Moldovas, Krievijas un Latvijas.

Festivālu, kas norit katru otro gadu, ar lielu entuziasmu un atbildību organizē Limbažu mūzikas skolas direktors Viktors Ņikandrovs un kolektīvs. Trīs dienu garumā festivāla klausītājus un skatītājus ar savu profesionālo sniegumu priecēs solisti, ansambļi un orķestri, informē Limbažu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa.

21. martā festivāla dalībnieki tiksies ar Limbažu novada pašvaldības vadību, pēc tam Limbažu kultūras namā notiks festivāla atklāšanas koncerts. 22.martā Limbažu Bērnu un jaunatnes centrā norisināsies starptautiskais mūzikas skolu akordeonistu solistu konkurss – koncerts, kā arī mūzikas skolu, vidusskolu audzēkņu, augstskolu studentu un akordeonistu kvinteta „Mozaīka” koncerts. Savukārt vakarā kultūras namā skanēs koncerts viesmākslinieku sniegumā. 23.martā kultūras namā varēs baudīt estrādes un džeza mūziku, bet vakarā akordeona mūzikas cienītāji aicināti uz festivāla noslēguma koncertu. Visos festivāla koncertos ieeja ir bez maksas, kā dāvana iedzīvotājiem un viesiem Limbažu pilsētas 790. jubilejā.

Ieeja bez maksas.

Limbažu novada pašvaldības mājas lapā www.limbazi.lv sadaļā „Limbaži līksmo 790/ Akordeonistu festivāls” fotogrāfijās un īsos aprakstos var iepazīties ar festivāla dalībniekiem un programmu. http://www.limbazi.lv/limbai-lksmo-790/akordeonistu-festivals.html

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV