Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Dons uzstāsies koncertbārā „Laternu stundā”

easyget.lv, 18.03.2013. 10:14

22. martā koncertbārā „Laternu stundā” kopā ar grupu uzstāsies dziedātājs Dons, informē koncertbāra pārstāve Ilze Upīte.

Dziedātājs Dons (īstajā vārdā Artūrs Šingirejs), nenoliedzami, ir viens no spilgtākajiem un mīlētākajiem Latvijas skatuves māksliniekiem – to apliecina arī nesen saņemtie apbalvojumi. Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā Dona izpildītā kompozīcija "Signāls" saņēma balvu kā visvairāk Latvijas radiostacijās spēlētākā dziesma, savukārt Latvijas Radio 2 projekta "Muzikālā banka" finālā minētais skaņdarbs plūca uzvaras laurus, proti, tika atzīts par 2012.gada vērtīgāko dziesmu. „Bez „Signāla” nav iedomājams neviens mans koncerts,” saka Dons. 

Mūziķa karjeras laikā Dons ir apliecinājis, ka nav vienas dziesmas mākslinieks, tādēļ gaidāmā koncerta programma solās būt daudzveidīga. Dziedātājs izpildīs gan klausītājiem pazīstamas dziesmas no viņa iepriekšējiem studijas albumiem „Lelle” un „Signāls”, gan kompozīcijas no topošā albuma. „Patlaban viss mans laiks tiek ieguldīts jaunā albuma tapšanā. Es ceru, ka maija vidū ieraksts būs gatavs un vasaras sākumā nonāks pie klausītājiem,” plānos dalās Dons.

Tiem, kuri mākslinieku skatīs vaigā 22. marta vakarā koncertbārā „Laternu stundā”, Dons novēl ņemt līdzi labu garastāvokli. „Tiekamies koncertā!” viņš aicina.

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu paradīzes kasēs www.bilesuparadize.lv.

Plašāka informācija par „Laternu stundas” pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama www.laternustunda.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV