Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ostaras nakts klubā “A Nice Place”

easyget.lv, 20.03.2013. 10:09

22. martā klubs “A Nice Place” aicina svinēt dabas atmodas un auglības svētkus.

Pavasara ekvinokcijas jau izsenis visdažādākajās kultūrās ir atzīmētas ar dabas atmodas svētkiem pēc garās ziemas – pār zemi atkal sāk valdīt Saule un gaisma, un viss dzīvais tām pievienojas auglības priekos. Ostaras nakts mistiskie aizgādņi ir jaunības, cīņas un seksualitātes dievi, kuri ikvienā modina prieku par dzīvi un savas lomas apzināšanos dzīvības cikla turpināšanā.

Maģiskā vakara ietvaros klubā „A Nice Place” uzstāsies gan etnomūzikas misticisma modernāki nesēji – latgaļu post-folkloras kopa „Rikši”, gan tālāku austrumu un rietumu gara vienotāji - noslēpumaini eksperimentālais dejas projekts „Fusion kin”, kā arī muzikālās izdomas un ekspresijas meistari „KOANproject”. Būs arī viesi no tālākas zemes – šoreiz Ungārijas, kuru pārstāvēs atmosfēriski progresīvā metāla blice „Corrodal” un doom/post metāla bliezēji „Torn From Earth”.

Pasākuma rīkotāji sola visdažādākos pārsteigumus. Daži skars visus apmeklētājus, bet citi būs paredzēti tiem, kas parādīs sevišķu izdomu tērpos un tēlos pasākuma tēmas ietvaros.

Ieejas maksa Ls 2. Klubs atvērts no plkst. 20.00. Ieeja no 18 gadu vecuma.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV