Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Šodien Palladium koncertēs Reel big fish

Easyget.lv, 22.03.2013. 08:48

22. martā koncertzālē „Palladium" otro reizi Latvijā viesosies viena no pašreiz joprojām pasaulē populārākajām ska grupām „Reel big fish" no ASV.
Šodien Palladium koncertēs Reel big fish

Sniedzot izpārdotu koncertu klubā „Melnā piektdiena" 2008. gadā, šoreiz „Reel Big Fish" atgriežas, sev līdzi ņemot vēl vienus ska mūzikas pirmrindniekus – apvienību „Suburban legends" no Kalifornijas, ASV.

Koncerts Palladium būs daļa no „Reel big fish" pēdējā albuma „Candy coated fury" atbalsta koncerttūres. Šī būs vienīgā grupas uzstāšanās Baltijas valstīs.

Grupa „Reel Big Fish" dibināta 1992. gadā ASV, Kalifornijā. Pasaules slavu mūziķiem atnesa trešais ska vilnis un 1997. gada hits „Sell Out". 1998. gadā grupa piedalījās multfilmas „Southpark" veidotāju filmā „BASEketball" ar dziesmām „Take on Me" un „Beer". Kopš 2006. gada grupas karjerā notikušas būtiskas izmaiņas – „Reel Big Fish" tika atbrīvoti no līguma saistībām ar ierakstu kompāniju un kopš tā laika turpina savus albumus izdot paši.

Koncertu iesildīs viena no vecākajām pašmāju ska grupām „All day long".

Biļetes uz koncertu pieejamas visās "Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, cena - 12 Ls.

Foto: Reel big fish. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV