Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

The Sound Poets laiž klajā pirmo albumu

Easyget.lv, 22.03.2013. 09:42

Ceļu pie klausītājiem sāk grupas „The Sound Poets” pirmais studijas ieraksts „Tavs stāsts”.
The Sound Poets laiž klajā pirmo albumu

Galerijas:

„The Sound Poets” ir daudzsološa Latvijas grupa, kas 2011. gada vasarā tika izveidota uz Jāņa Aišpura (vokāls) un Normunda Lukšas (ģitāra) iepriekšējā muzikālā formējuma „SPB” pamata. Esošie dalībnieki, to skaitā Undīne Balode (čells), Gints Bīmanis (bass), Pēteris Lunde (bungas) un Kate Pāvula (taustiņinstrumenti, balss,) grupas skanējumu raksturo kā emocionāli intelektuālu poproku.

„The Sound Poets” pieteica sevi ar debijas singlu “Emīlija”, kas 2011. gadā bija viena no spēlētākajām dziesmām Latvijas radiostacijās. Arī grupas nākamā dziesma „Kalniem pāri” turpināja iesākto veiksmes stāstu. 2012. gada vasarā „The Sound Poets” saņēma „Prāta vētras” uzaicinājumu piedalīties Latvijas koncertturnejā „Vēl viena klusā daba”.
2012. gada nogalē „The Sound Poets” noslēdza līgumu ar mūzikas izdevniecību „I Love You Records” un šā gada sākumā atklātībā nonāca vēl viens gaidāmā albuma priekšvēstnesis – tituldziesma „Tavs stāsts”. Ieraksta tapšanas gaitā grupai izveidojās radoša sadarbība ar mākslinieci Paulu Zariņu un viņa kļuva par albuma vizuālā noformējuma autori.

„Ierakstot albumu vēlējāmies izstāstīt „The Sound Poets” stāstu, bet tagad, kad ieraksts izdots, apjautām, ka tas varētu rosināt arī mūsu klausītāju aizdomāties par viņa stāstu. Mans stāsts ir būt mūziķim, bet kāds ir tavējais?” vaicā grupas solists Jānis Aišpurs.

2013. gada pavasara pirmajās dienās „The Sound Poets” albums ir gatavs doties pie saviem klausītājiem. No 22. marta CD ierakstu var iegādāties mūzikas tirdzniecības vietās, kā arī lielākajās Latvijas Pasta nodaļās, bet digitālā formātā albums pieejams iTunes, eKase u.c.

Albums izdots izdevniecībā I Love You Records.

Foto: The Sound Poets albuma prezentācija. Foto (c) Ingus Bajārs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV