Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Chinawoman koncertu Rīgā ievadīs Baložu pilni pagalmi

Easyget.lv, 25.03.2013. 15:48

Piektdien, 5. aprīlī, klubā „Nabaklab” uzstāsies Kanādas mūziķe Chinawoman, koncertu iesildīs pašmāju grupa „Baložu pilni pagalmi”.
Chinawoman koncertu Rīgā ievadīs Baložu pilni pagalmi

Četru dienu ilgās kluba "Nabaklab" trešās dzimšanas dienas nedēļas kulminācija būs kanādiešu mūziķe Chinawoman. Mūziķe izpilda lipīgas astoņdesmito gadu stila melodijas traģikomiskās indie un padomju laiku mūzikas noskaņās. Mūziķe popularitāti Latvijā ieguvusi, pateicoties Jura Poškus spēlfilmai „Kolka Cool”, kurā dzirdams viņas izpildījums, bet pirmo reizi Latvijā Chinawoman viesojās pagājušajā gadā, uzstājoties festivālā „Laba daba”.  

Chinawoman atpazīstamība pasaulē pēdējā laikā tikai augusi un nesen izdots viņas jaunākais singls „Vacation from love”.

Koncerts būs īpašs ar to, ka Chinawoman iesildīs vietējā indie leģenda, grupa „Baložu pilni pagalmi”. Grupa ir dibināta 1994.gadā un kopumā izdoti jau 15 albumi un izlases.

Klubs Nabaklab atrodas Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Biļešu cena uz Chinawoman koncertu šobrīd ir Ls 10, tās var iegādāties visās „Biļešu serviss” kasēs un internetā. Pie ieejas koncerta dienā, biļešu cena pieaugs.

Vairāk: www.nabaklab.lv un www.chinawoman.ca

Foto: Chinawoman. Foto (c) Mike Wolff

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV