Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Foto: Fonokluba Treniņtērpu ballīte

Easyget.lv, 25.03.2013. 17:36

Aizvadītajā nedēļas nogalē Cēsīs norisinājās viens no krāšņākajiem gada pasākumiem – Fonokluba Treniņtērpu ballīte, kurā uzstājās Transleiteris, Dj Radikaļnij (UA), DJ MFZ, MC Pitons, Gop Stop un DJ Winamp.
Foto: Fonokluba Treniņtērpu ballīte

Galerijas:

Treniņtērpu Ballīte tiek organizēta jau piekto gadu pēc kārtas, katru gadu īpašu uzmanību pievēršot vizuālajam noformējumam. Kaut arī ballīte tradicionāli vienmēr ir norisinājusies februāra pirmajā nedēļas nogalē, šogad datumi tika pārcelti uz laiku, kad atrašanās svaigā gaisā sintētiskā apģērbā neapdraud veselību un ir pietuvinātāka loģikas pamatprincipiem, proti, pavasarim.

„Nav noslēpums, ka Treniņtērpu ballīti atdarināt ir iecienījuši arī citās vietās, taču rajonā nevienam nav jautājumu, kur norisinās oriģinālā, īstā un vienīgā,” pastāstīja DJ Radikaļnij, neslēpjot, ka jau tiek plānots nākamais gads.

Foto: Fonokluba Treniņtērpu ballīte. Foto (c) Jānis Vīksna

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV