Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Muzikālā apvienība „Vintāža” ieraksta Ulda Stabulnieka dziesmu

Easyget.lv, 26.03.2013. 10:15

Muzikālā apvienība „Vintāža”, dabai mostoties, sūta siltu sveicienu Ulda Stabulnieka komponētajā un Rūtas Dūdumas izpildītajā „Pavasara dziesmiņā”.
Muzikālā apvienība „Vintāža” ieraksta Ulda Stabulnieka dziesmu

"Lai skaņdarbu iekrāsotu pavasarīgos toņos, izmantojām elektriskās ērģeles no tālajiem 70.gadiem, kad dziesma tapusi, kā arī ir saglabājām autentisku draisko un virtuozo Aļņa Zaķa vijoles solo," atzīst Vintāžas mūziķi un aicina dziesmas dzīvespriecīgo noskaņu glabāt katram savā sirdī un, gaidot pavasari, atrast pirmos sniegpulkstenīšus.

Muzikālā apvienība „Vintāža” arī turpmāk priecēs klausītājus ar pagājušā gadsimta otrās puses latviešu estrādes spožāko dziesmu muzikālajām restaurācijām.

Mūzikas autors un aranžētājs – Uldis Stabulnieks; vārdu autors – Jānis Peters. Ierakstā piedalījās: vokāls – Rūta Dūduma; vijoles solo – Renāte Vilnīte; elektriskā ģitāra – Jānis Ozoliņš; bass – Māris Mekšs; sitamie instrumenti, skaņu režija – Kārlis Paukšte, klavieres, el.ērģeles Solina A200, mākslinieciskais vadītājs – Rihards Bērziņš; miksēja un māsterēja – Aldis Zaļūksnis (Midis).

Foto: Muzikālā apvienība „Vintāža”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV