Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ugunīgie ungāri Megazetor koncertēs Rīgā

Easyget.lv, 26.03.2013. 11:21

Trešdien, 3. aprīlī „Sandstorm 2013” koncerttūres ietvaros klubā „A Nice Place” koncertēs ungāru progressive death/thrash metal grupa „Megazetor”, vietējais atbalsts - pašmāju jaunieši „Deodium”.

„Megazetor” savu skanējumu salīdzina ar tradicionālām žanra vērtībām – „Death”, „Testament”, „Atheist” un „Carcass”, kas papildināts ar mūsdienīgāku jaunradi, kas stilistiski pielīdzināma grupām „Mastodon” vai „Gojira”. „Megazetor” bagāžā ir divi demo, EP un mūzikas apskatnieku ļoti iecienītais 2009. gada albums „The Dying Process”, ar kuru grupa viesojusies Latvijā jau iepriekš.

Šomēnes grupa izdevusi jaunu EP „Sandstorm in an Hourglass”, ar kuru arī devusies mazā koncertizbraucienā pa Eiropu, uzstājoties Baltijas valstīs, Slovākijā, Polijā un citviet.

Koncertā spēlēs arī grupa „Deodium” – spēcīga jauniešu grupa, kas savi lieliski pierādījusi koncertos un saņēmusi Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvu 2012 kā „Gada Debija”.

Koncerta sākums: 20:00. Devīze – agrāk sākam, agrāk beidzam, atbalstām Ungārus! Ieeja: 2 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV