Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nabaklab notiks īpašs koncertu sērijas „U mad bro?” koncerts

Easyget.lv, 26.03.2013. 12:22 | komentāri (1)

Sestdien, 30. martā klubā „Nabaklab” notiks alternatīvās mūzikas koncertu sērijas „U mad bro?” gada dzimšanas dienas koncerts ar grupām „Malduguns”, „Legacy ID”, „Breaking the waves” un „Wagars”, informē Dita Ceriņa.

„Malduguns” klausītājiem jau pazīstama, kā vecās skolas death metal grupa, kuras sastāvā darbojas jau iepriekš citos muzikālos projektos pieredzi guvuši mūziķi. 2011. gadā tika izdots „Malduguns” debijas albums „Pēddzinis”, kurā iekļautas 8 kompozīcijas, apvienojot tehnisku un progresīvu death metal ar tekstiem latviešu valodā. Šī gada sākumā klausītajiem tika piedāvāta apvienībai ne tik raksturīga kompozīcija „Nekrodisko”, kā ierakstīšana arī pašiem grupas dalībniekiem bijis izaicinājums.

„Legacy ID” izpilda progressive metal, apvienības dalībnieku muzikālo gaitu pirmsākumi meklējami 2004. gadā, taču šī brīža grupas sastāvs izveidots šī gada sākumā. Neilgi pēc jaunā sastāva nokomplektēšanas, jau tika ierakstīta un publicēta dziesma „Razor blades”, paralēli aktīvi turpinot strādāt pie jauna materiāla sagatavošanas.

Grupa „Breaking the waves” izveidota 2011. gadā un pārstāv metalcore. Pagājušā gada nogalē klausītāju vērtējumam tika nodots pirmais EP „Hate Us As Number One”, kur, atsakoties no clean vokāla izmantošanas dziesmās, grupas skanējums, salīdzot ar sākotnējo, kļuvis dinamiskāks un smagāks.

Grupa „Wagars” dibināta pagājušā gada nogalē un ir šobrīd vienīgā crust stila grupa, kas savā skanējumā apvieno hardcore punk un black metal, piedāvājot klausītājiem Latvijā vēl nebijušu mūzikas stilu savienojumu, kas papildināts ar dziesmu tekstiem dzimtajā valodā. Šī gada sākumā klausītājiem jau tika piedāvāts grupas debijas EP.

„U MAD BRO?” iecerēts kā sērijveida pasākums, kas sniedz ieskatu alternatīvās mūzikas aktualitātēs Latvijā vai pavisam vienkārši – šādas mūzikas cienītājiem piedāvātu iespēju to baudīt klātienē.

Koncerta sākums plkst. 21:00, ieeja 1 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV