Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Sabaton un Eluveitie koncerts noritēs, kā plānots

Easyget.lv, 26.03.2013. 12:44

Sakarā ar ziņām par to, ka Osvencimā, Polijā, svētdien salūza Šveices folkmetālistu «Eluveitie» tūres autobuss, kamdēļ grupa bija spiesta izlaist koncertu Viļņā, šīvakara koncerta organizatori no «Melnās Piektdienas» kluba paziņo — Rīgas šovs noritēs, kā plānots.

Šveices etnogrāfiskā folkmetāla aktīvākā un pasaulē pazīstamākā grupa «Eluveitie» (tās pagājušā gada albums «Helvetios» iekļuva ne tikai Eiropas valstu topos, bet arī Amerikas «Billboard» topa divsimtniekā) svētdien piedzīvoja nepatīkamu pārsteigumu, kad Polijas rietumos, izbraucot cauri Osvencimai, salūza tūres buss, kurā atradās ne tikai «Eluveitie», bet arī iesildītāji — ungāri «Wisdom». Tūres hedlaineri «Sabaton» ar otru busu aizbrauca tālāk uz Viļņu, kur uzstājās bez šveiciešiem un ungāriem, kamēr nelaimīgie kolēģi sešpadsmit stundas sēdēja ceļmalā.

Taču vakar pašā vakarā grupa publicēja ziņu «Facebook», kurā saka: «Mēs būsim laikā uz šovu Rīgā! Mēs brauksim pa taisno uz Rīgu, tikko kā mūsu buss atkal strādās.»

Valdis Bērzvads, koncertu organizators un «Melnās Piektdienas» līdzīpašnieks: «Grupa ir apliecinājusi, ka līdz šim vakaram pievienosies saviem kolēģiem — zviedriem «Sabaton», kuri koncertu Viļņā spēlēja vieni paši, bet šobrīd jau ir ieradušies Rīgā!»

Biļešu cena «Biļešu Paradīzē» — 14 lati, kluba kasē tās maksās dārgāk. Koncerta sākums — no 20:00, klubs vaļā stundu ātrāk. Visi apmeklētāji tiek aicināti ierasties laicīgi, jo koncerts sāksies un beigsies pēc grafika — līdz 23:30, lai var paspēt uz pēdējo sabiedrisko transportu!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV