Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Coyote Fly svin divu gadu atrašanos “Vernisāžā”

Easyget.lv, 27.03.2013. 10:50

Sestdien, 30. martā, naktsklubs Coyote Fly svinēs divu gadu ilgu atrašanos izklaides centrā “Vernisāža”.

“Par godu šim notikumam esam parūpējušies par pārsteigumu pilnu vakara programmu. Pie mums nekas nenotiek kā parasti – arī šoreiz svinam ar plašu vērienu, pilnībā apgāžot stereotipus par ballītēm naktsklubā. Šoreiz, lai vakaram piešķirtu īpaši svinīgu atmosfēru, mēs uzbursim Coyote Fly operas sajūtu, apvienojot klasiskās vērtībās ar modernu izpildījumu.  Vakara gaitā būs iespēja baudīt dažādu mākslinieku sniegumu - uz kluba skatuves uzstāsies  Dons, elektrisko vijoļu trio ”Violina” no Igaunijas, kā arī gaidāms pavisam īsts balets un  Piano un DJ performance.  Pikantu akcentu svinībām piešķirs Playboy DJ meitene Nina Cristal no Somijas. Ikvienu kluba apmeklētāju aicinām saposties par godu svinībām, ievērojot vakara oficiālo ģērbšanās stilu – Black Tie. Tie, kuri būs pacentušies, saņems dažādus pārsteigumus no kluba. Varu pačukstēt, ka sestdien sagaidīs arī pavisam īsts operas spoks,” stāsta Coyote Fly residents DJ Gustavito.

Coyote Fly pārstāvji informē, ka jau 5. un 6. aprīlī Coyote Fly notiks RFW oficiālās afterparties.

Nakts klubs Coyote Fly dibināts 2006. gada nogalē un sākotnēji atrādās Palasta ielā 3. No 2010. gada 1. aprīļa Coyote Fly atrodas izklaides centrā „Vernisāža”, Tērbatas ielā 2. Sešu gadu laikā Coyote Fly ir profesionāli attīstījies, regulāri pulcējot labākos Latvijas DJ, VJ, kā arī populārākos Latvijas un ārzemju skatuves māksliniekus. Iknedēļu klubu apmeklē vairāk nekā 4500 cilvēki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV