Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Vokālā grupa Framest piedāvā jaunu dziesmu "Neaizej sniegos"

Easyget.lv, 27.03.2013. 11:10

Vokālā grupa Framest piedāvā klausītājiem jaunu singlu – dziesmu "Neaizej Sniegos" no divkārt Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvai nominētā ziemas albuma "Svētki Ledus Pilī", informē mūziķu pārstāve Austra Savicka.

Dziesmas mūzikas autors ir arī grupas mākslinieciskais vadītājs, komponists Jānis Ķirsis, tekstu autors – Māris Čaklais un Imants Ziedonis.

Jaunais singls "Neaizej sniegos" pieejams digitālajā ierakstu veikalā Itunes un DoReMi, noklausāms vietnē www.youtube.com un grupas oficiālajā mājaslapā www.framest.com.

Grupa Framest pastāv kopš 2005. gada un ir profesionālākā a cappella grupa Baltijas valstīs. Kopš 2013. gada vokālo grupu Framest veido četri draugi un profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji – Beāte Zviedre (soprāns), Lība Ēce (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons).

Framest sasniegumu sarakstā ir koncerti Latvijā un ārzemēs, tomēr vislielāko atpazīstamību ieguva, vasarā piedaloties starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais Vilnis 2012. 2012. gada nogalē Framest devās vērienīgā koncerttūrē Svētki Ledus Pilī, sniedzot 11 koncertšovu sēriju Latvijas pilsētās. Savukārt 2013. gadu grupa sagaidīja, saņemot divas nominācijas grupas albumam „Svētki Ledus Pilī” Mūzikas Ierakstu Gada Balvā, piedaloties Eirovīzijas nacionālajā atlasē un koncertējot ar „Profesionālo Pūtēju Orķestri Rīga”. Mūzikas Ierakstu gada balvā atzinība saņemta, iegūstot nominācijas kategorijās „Labākais džeza albums” un „Labākā debija”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV