Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Nabaklab svin 3 gadu dzimšanas dienu

Easyget.lv, 28.03.2013. 09:33

No 3. līdz 6. aprīlim notiks kluba Nabaklab trešās gadadienas svinības, kurās gaidāma plaša un daudzveidīga muzikālā programma.
Nabaklab svin 3 gadu dzimšanas dienu

Četru dienu ilgajā pasākumā uzstāsies tādi dīdžeji un mūzikas apvienības kā Jacques S'T'A, Mr. Zivs, SairaM, Vibe55, ViesacH, „Delooze” no Lielbritānijas, „The Fictionplay” no Austrijas, „Kirov” no Krievijas, „Sun Quay”, mixmeistars AG, Dambis un daudzi citi, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.

Pasākuma kulminācija gaidāma piektdien, 5. aprīlī, kad uz skatuves kāps Kanādas mūzikas apvienība „Chinawoman”, kuras koncertu ievadīs „Baložu pilni pagalmi” no Rīgas.

Radio NABA (93.1FM) klubs Nabaklab tika atvērts 2010.gada 1.aprīlī, Z.A. Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Klubs domāts cilvēkiem, kurus interesē kas vairāk par standarta komercproduktu gan mūzikā, gan citās mākslas izpausmēs. Nabaklab nāk pie apmeklētāja ar kvalitatīvu skaņas, gaismas un kultūras programmas izpratni un piedāvājumu.

Kluba telpās norisinās plašs ar kultūru saistītu darbību spektrs - koncerti, izstādes, izrādes, lektoriji, lasījumi, kino seansi, radio raidījumu un koncertu tiešraides un daudz kas cits.

Plašāku informāciju par Nabaklab trīs gadu svinību programmu atradīsiet kluba interneta vietnē www.nabaklab.lv, biļetes uz „Chinawoman” koncertu pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un internetā – www.bilesuserviss.lv

Foto: Kirov. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV