Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Skrīveros notiks jauniešu gaidītākais pasākums „Skrīveru mūzikas balva”

Easyget.lv, 28.03.2013. 10:52

Turpinot 2010.gadā iesākto darbu pie jauno mūzikas grupu popularizēšanas ārpus Rīgas ar „Jauno grupu koncertu” Skrīveros 6. aprīlī notiks „Skrīveru mūzikas balva”.
Skrīveros notiks jauniešu gaidītākais pasākums „Skrīveru mūzikas balva”

Pagājušajā gadā jauno grupu koncerts tika pārvērsts par cīņu, kurā jaunie izpildītāji sacentās, lai iegūtu galveno balvu, līdz šogad sarīkojums guvis nosaukumu „Skrīveru mūzikas balva”, skaidro pasākuma koordinatore Zaiga Zirnīte. Pasākums ietvers gan ausīm, gan acīm tīkamus priekšnesumus.

„Šis pasākums ir lieliska iespēja jaunajiem mūziķiem piedalīties un popularizēt sevi, savu talantu un kļūt atpazīstamākiem, pretendējot iegūt vērtīgas balvas tālākai grupas attīstībai. Tādēļ arī nosaukums – balva,” informē projekta koordinators Arnis Vajevskis. Pašlaik ir pieteikušās deviņas grupas, bet tas nav maksimālais grupu skaits, kuras piedalīsies. Papildus konkursa dalībniekiem skatītājus priecēs grupa „Ar basām kājām”, kā arī pasākuma īpašie viesi - grupa „Double Faced Eels” - parūpēsies par pasākuma iesildīšanu un pozitīvas atmosfēras radīšanu.

Šogad „Skrīveru Mūzikas Balvas” priekšnesumus vērtēs kompetenta žūrija, kura arī noteiks galvenās balvas ieguvēju. Galvenā balva mums jau ir sagādāta, tāpat balvas būs arī pasākuma apmeklētājiem. Pasākumu vadīs lieliski vadītāji, kuri ar mūsu ‘SMB meiteņu’ un savu atraktivitāti iekustinās publiku,” min „Skrīveru mūzikas balvas” organizatori.

Iespēja apmeklēt šo pasākumu un izbaudīt jauno mākslinieku sniegto koncertu ir pilnīgi visiem, kas vēlas gūt pozitīvas emocijas un izbaudīt lielisku mūziku lieliskā gaisotnē.

Vairāk informācijas par „Skrīveru mūzikas balvu”: www.smb.lv, www.draugiem.lv/smb, www.twitter.com/SMuzikasBalva

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV