Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Skrīveru mūzikas balvas” preparty iekustina arī Rīgu

Easyget.lv, 02.04.2013. 13:26

Turpinot 2010.gadā iesākto darbu pie jauno mūzikas grupu popularizēšanas, šogad jaunās skaņās Skrīveros 6. aprīlī notiks pasākums „Skrīveru mūzikas balva”. Ceturtdien, 4. aprīlī, plkst. 22.00 ikviens aicināts uz klubu „Pie L Tipa”, kur norisināsies pasākuma „Skrīveru mūzikas balva” preparty, informē pasākuma koordinatore Zaiga Zirnīte.

Pasākums ietvers gan ausīm, gan acīm tīkamus mūziķu priekšnesumus. Būs iespēja iepazīties ar četrām muzikālajām apvienībām - Sandis un Armija, The SixTies, Vārti vaļā un Melansé, kā arī preparty laikā apmeklētājiem tiks izlozēti ielūgumi uz galveno „Skrīveru mūzikas balvas” koncertu.

Iespēja apmeklēt šo pasākumu un izbaudīt jauno mākslinieku sniegto koncertu ir pilnīgi visiem, kas vēlas gūt pozitīvas emocijas un izbaudīt lielisku mūziku lieliskā gaisotnē.

Vairāk par Skrīveru mūzikas balvu: www.smb.lv, www.draugiem.lv/smb, www.twitter.com/SMuzikasBalva

Klubs „Pie L Tipa” (Raiņa bulvārī 21) atvērts no plkst. 20:00, kad kluba apmeklētāji bārā varēs baudīt laimīgo divstundu - līdz pat 22:00. Ieeja sarīkojumā bez maksas.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV