Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Lokiboi uzstāsies Nabaklab pasakumā Bass Fenomena

Easyget.lv, 03.04.2013. 09:53 | komentāri (1)

13. aprīlī klubā Nabaklab pasakumā “Bass Fenomena” uzstāsies britu producents Lokiboi.

Basmūzika pārliecinoši uzņem apgriezienus un dārd abās Atlantijas okeāna pusēs - Lielbritānijā un ASV. Šo parādību var salīdzināt ar House mūzikas izplatīšanos no Amerikas uz Eiropu pagājušā gadsimta 80-90. gados.

Lokiboi ir britu producents, kura mūziku var raksturot kā teicami sintezētu kopā house, garage un grime. Pēc vairākām lieliskām relīzēm uz Top Billin’, Young Gunz un Wicked Bass, viņš kļuva plaši pazīstams Bass vidē un sāka sadarboties ar vienu no ietekmīgākajām Lielbritānijas producentu menedžmenta aģentūrām Elastic Artists. Pēc tā sekoja daudzskaitlīgas uzstāšanās ar bass top producentiem Zed Bias, Bok Bok, French Fries, Girl Unit, L-Vis 1990, Mosca, Eliphino, DJ Q un daudziem citiem.

Šobrīd Lokiboi aktīvi uzstājas Eiropā, 13. aprīlī viesojoties arī Rīgā klubā Nabaklab pasākuma “Bass Fenomena” laikā. Viņa mūzika patiks gan konservatīviem house mūzikas cienītājiem, gan arī tiem apmeklētājiem, kuri tiecas pēc jaunas, netriviālas deju mūzikas.

Jauno Lielbritānijas basmūzikas varoni atbalstīs Latvijas basmūzikas bīdītāji - Trashy Kid un Rennue Unique no “Bassed”, Slovar un Judzhen no “Urban Soulz”, Kenji un Dispoze no “Tukio/Empire”, Uppfade, Sairam, DJ Cute un citi.

Sākums 22:00. Ieejas maksa: 3 Ls, ja esi viesu sarakstā, 4 Ls pārējiem.

Vairāk informācijas: http://ej.uz/fenomena

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV