Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Stee Downes no Amsterdamas uzstāsies Amber Muse ballītē

Easyget.lv, 03.04.2013. 17:29

Piektdien, 12. aprīlī, klubā „Secret Garden” (Grēcinieku ielā 28) Amber Muse rīkotajā pasākumā Amsterdam Callin’ ar vokālo performanci uzstāsies neatkārtojamās balss īpašnieks Stee Downes no Nīderlandes. Pasākumā uzstāsies arī mūzikas producenti no Rīgas – Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy un Sebastian Perreira no Tallinas.

Dziesmu autors, producents un vokālists Stee Downes debitēja ar albumu uz Džezzanovas skaņu ierakstu leibla Sonar Collective 2009. gadā. Kopš tā laika Stee aktīvi iekaro underground deju mūzikas skatuvi ar savu unikālo voklālo stilu un balsi. Slavu viņam atnesa starptautiskais hīts „Want You In My Soul”, kas ierakstīts sadarbībā ar slaveno vācieti Lovebirds. 10 nedēļu garumā tas ieņēma pārdošanas topus galvenajos pasaules mūzikas veikalos Beatport un Traxsource un kļuva par Traxsource pārdošanas līderi 2011.gadā. Mākslinieka otrais albums „The Bigger Picture” šobrīd ir gandrīz pabeigts un iznāks jūnijā Sonar Kollektiv paspārnē.

Bogdanam Taranam un Maksam Lomovam martā izdevniecībā Manchester Underground Music iznāca „Barbarella EP” deep house, underground un tech stilos, ko abī dīdžeji piedāvās savā ballītes setā. ZaZzy un Sebastian Perreira no Igaunijas gatavo īpašu muzikālo ceļojumu ar jaunumiem un īstiem elektronikas briljantiem. Galvenais viesis Stee Downes dziedās dziesmas deep house, nu disco stilos un liriskās balādes.

Sākums 23:00. Facecontrol, garderobe. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā – 3 Ls, bez pieraksta – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā sūtīt vārdus un uzvārdus uz info@ambermuse.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV