Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Grupa Queen Light laiž klajā pirmo videoklipu

Easyget.lv, 03.04.2013. 18:24

Pašmāju grupa Queen Light piedāvā savu pirmo videoklipu, kas tapis dziesmai „You Have a Heart”, informē mūziķu pārstāve Rita Nikmane. 
Grupa Queen Light laiž klajā pirmo videoklipu

Dziesmas stāsts ir par vēlmi un alkām pēc cilvēka, kas būtu blakus. Dziesma ir kā lūgums otram atbildēt uz jūtām. Teksta autors ir grupas soloģitārists Žans Kaufmans, bet mūziku sarakstīja visa grupa kopā. 

Šis ir grupas pirmais videoklips, tāpēc mērķis bija parādīt, kāda grupa ir patiesībā - bez pārspīlētiem tērpiem, ekstravagantām vai iestudētām kustībām. Grupas soliste Marika par video ideju saka: ”Gribējām, lai viss ir vienkārši, lai cilvēki redz, kādi mēs esam, lai nav nekādu pārpratumu.”

Videoklipa filmēšana ilga apmēram sešas stundas. Videoklipa režisors, operators un montētājs ir Andris Fedotovs.

Grupa kopā muzicē divus gadus un par savu rašanos saka: ”Šajā laikmetā, kam raksturīga nogurdinoša informācijas pārpilnība un nenoteiktība, ir nākusi Gaismas karaliene, lai padarītu pelēko ikdienu kaut nedaudz gaišāku. Tā radās grupa Queen Light.”

Sastāvā ir pieci cilvēki un katrs pārvalda savu mūzikas instrumentu: Marika Kraukle - soliste, dziesmu tekstu autore; Normunds Brokāns – ritma ģitārists, kurš piedalās mūzikas rakstīšanā; Rihards Rikmanis – basists, kuram nav sveša soloģitāra; Krišjānis Radziņš – bunģieris, iekrāso dziesmu ar fona dziedātāja dotībām; Žans Kaufmans – soloģitārists, kuram uztic arī dīdžeja pienākumus.

Grupas tuvākais koncerts notiks 27. aprīlī pasaules mūzikas krogā Bubamara (Audēju iela 8, Vecrīga).

Queen Light mūzika un plašāka informācija par grupu http://www.draugiem.lv/queenlight/

Foto: Queen Light. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV