Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Izsludināts konkurss jaunajiem ģitāristiem

Easyget.lv, 05.04.2013. 13:02

Jaunie ģitāristi vecumā līdz 30 gadiem līdz 28. aprīlim aicināti pieteikties konkursā "Guitar Battle"

Lai piedalītos konkursā, jaunajiem ģitāristiem, kas nepārsniedz 30 gadu vecumu, ir patstāvīgi jārada un jāieraksta līdz 10 minūšu garš skaņdarbs mp3 formātā. Ieraksts ir jānosūta uz e-pastu battle@soundfactory.lv līdz 28. aprīļa plkst. 23:59 (liela izmēra ieraksta nosūtīšanai ir iespējams izmantot arī tādas vietnes, kā http://www.failiem.lv, https://www.wetransfer.com/), norādot arī savu vārdu, uzvārdu, vecumu, skaņdarba nosaukumu, mūzikas stilu, grupu, kurā spēlējat (ja tāda ir), kā arī savu fotogrāfiju.

Pēc pieteikumu saņemšanas 1. maijā mājaslapās www.guitarbattle.lv un www.gitarspele.lv tiks paziņoti pirmās kārtas uzvarētāji – 10 pretendenti, kas uzstāsies uz skatuves klubā Latvijas 1. Rokkafejnīca Reiterna nams un sacentīsies par balvām:

  • 1. vieta – elektriskā ģitāra Yamaha Pacifica 611HFM, 
  • 2. vieta – Peavey Bandit ģitāras combo no Rock Distribution, 
  • 3. vieta – balva no mūzikas instrumentu veikala Sound Factory.

Fināla koncertā 8. maijā klubā Latvijas 1. Rokkafejnīca Reiterna nams desmit dalībnieki uzstāsies, izpildot vienu savu skaņdarbu un vienu kaverversiju sevis izvēlētai dziesmai. Dalībniekus vērtēs starptautiska žūrija pēc četriem kritērijiem: skaņa, izpildījuma tehnika, stila izjūta un atraktivitāte uz skatuves. Žūrijas komandā ietilpst gan profesionāli ģitāristi, gan citi atzīti mūziķi: Kaspars Zemītis, Armands Alksnis, Rūdolfs Kreicbergs (Medieval Child), Inese Bērziņa, Artūrs Kutepovs, Deivs Gudmens (Dave Goodman), Rihards Vilciņš (mūzikas instrumentu veikals „Sound Factory”), Gints Dobbermann (Yamaha) un  citi. Koncertā uzstāsies viesmākslinieks Deivs Gudmens no Kanādas.

Konkursu rīko mūzikas instrumentu veikals Sound Factory sadarbībā ar kompāniju YAMAHA, konkursu atbalsta grupa Medieval Child.

Plašāku informāciju par konkursa nosacījumiem iespējams iegūt grupas www.guitarbattle.lv un www.gitarspele.lv.

Vairāk informācijas: Sound Factory, E. battle@soundfactory.lv, M. 220027337

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV