Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Fonteins un grupa Monro uzstāsies "Fonoklubā"

Easyget.lv, 05.04.2013. 14:49

Sestdien, 6. aprīlī, Fonoklubā Cēsīs gaidāms roka un blūza vakars ar leģendāro pašmāju roka vienību „Monro”, kā arī Liepājas šerifs ar grupu „Louie Fontaine & The Starlight Searchers”, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonteins un grupa Monro uzstāsies "Fonoklubā"

Pavadošajā sastāvā mūziķis Luijs Fonteins ir pulcējis sava aroda meistarus un profesionāļus no tādām grupām kā „Hobos”, „Līvi” un „Skyforger”, lai apvienotu spēkus kvalitatīvām blūza un roka skaņām. Pats Fonteins (īstajā vārdā Stīns Lorenss) ir plašāk atpazīstams kā „Fontaine Palace” īpašnieks, ekscentriskais Liepājas domes deputāts un pieredzējis mūziķis.

Šajā vakarā uz „Fonokluba” skatuves kāps arī leģendārā latviešu smagā roka apvienība „Monro”, kura pēc traģiskiem notikumiem deviņdesmito gadu vidū pārtrauca savu darbību, lai 2011. gada nogalē atkal atdzimtu. Astoņdesmito gadu beigās grupa iekaroja plašu atbalstu un atpazīstamību Latvijas smagajā skatuvē, un tās atjaunotajā sastāvā ir divi no trim grupas dibinātājiem – Edgars Priedītis un Arturs Račinskis.

Foto: Luijs Fonteins. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV